Her kommer litt generell info!

*Gjennom det siste året, så har vi opprettet en webshop. Her er det skiltrammer, klubbmerker, T-skjorter, sekker og lignende å få kjøpt. www.bmwccn.no/webshop

*Vi har lansert BMW WIKI på hjemmesiden. Her kan hvert enkelt medlem legge inn informasjon de sitter inne med, på hver enkelt bilmodell. Tanken er å opprette et komplett BMW leksikon.

*BMW CCN Øst, er delt opp i Oslo og Akershus samt Buskerud. Det er opprettet ny distriktsklubb i Østfold. I tillegg er det børstet støv av distriktsklubben i Agder.

*Fahrfreude har kommet ut i 2 utgaver med ny redaktør. Tor Arne Hæg, har levert flotte utgivelser, og enda bedre vil det bli.

*Vi er nå snart oppe 2200 medlemmer, som er en kraftig økning fra samme tid i fjor.

*Nettsiden har blitt kraftig oppgradert, med ny forumløsning. Hjemmesiden oppdateres daglig med ny og spennende informasjon. www.bmwccn.no

Årsmøtet i BMW CCN avholdes lørdag 27. April. Dette møtet er for distriktsklubbene og undergruppenes delegater, samt æresmedlemmer og hovedstyret! Forslag til saker sendes til info@bmwccn.no innen 29. mars 2013.

Av årets treff, så nevner vi de største under her. Det skjer også en god del rundt om i landet i regi av distriktsklubber og undergrupper. Følg med på www.bmwccn.no/kalender og www.bmwccn.no/distriktsklubber !

BMW dagene på Rudskogen går av stabelen helgen 25. og 26. Mai. Dette er i første omgang et banerelatert treff, men også med innslag av annen underholdning og stands! Egen invitasjon blir publisert i fahrfreude, og vil bli sendt ut pr. e-post.

BMW dagene på Lillehammer. Årets sosiale landstreff er lagt til Lillehammer. Hold av helgen 14. til 16. Juni! Egen invitasjon er sendt ut pr. mail. Dette vil også bli publisert i fahrfreude. Her vil det bli utstilling, turistrally, felles middag, autoslalom, premiering og loddsalg.

BMW dagene på Våler. Våler treffet avholdes 7. og 8. September! Dette treffet er under planlegging, men det vil bli et treff i kjent stil med masse god kjøring!

BMW CCN Tysklandstur 2013. Endelig en klubbtur igjen etter mange års opphold. Avreise er planlagt til lørdag 14. september. Ankomst Oslo søndag 22. september 2013. Vi tar sikte på at hver dag skal ha sitt unike innhold, slik at vi håper dette vil bli en opplevelse for alle deltagerne. Det blir transport med egen buss under hele turen og det er plass til ca. 45 personer. Vi håper alle interesserte har forståelse for at vi ber om forhåndspåmelding med betaling som kan sikre økonomien i det hele. Se informasjon på www.bmwccn.no og i Fahrfreude nr 1/2013. Mer informasjon vil komme!

Dersom du er interessert i å delta i klubbtreff i Europa i sommer, kan du klikke deg inn og melde deg på under denne adressen: http://www.bcef.eu/docs2/events.php

BCEF Supported Events
________________________________________
Club: BMW Club Slovenia
Title: 49th Clubs Europa Meeting (BCE Treffen)
Location: Bled – Slovenia
Date: 29 August to 1st September 20
Description: A first time for the Slovenian Club to hold this important meeting, where hundreds of BMW enthusiasts will join them for a great time in this beautiful location
Email: see the link
Contact: see the link
Event Link http://www.bcemeeting2013.com/

Til slutt vil vi minne om alle de lokale klubbtreffene som flinke klubbmedlemmer organiserer etter beste evne og entusiasme. Arrangementene er planlagt og gjennomføres nettopp for DEG. Møt gjerne opp på treff landet rundt. Det er mye spennende som skjer!

Ha et flott klubbår!