Det nærmer seg bestilling av medlemskort og utsending av disse!

Grunnen til at dere ikke har fått kort enda er rett og slett at vi ikke har kapasitet til å skrive ut og sende så mange kort manuelt. Vi minner om at dere kan bruke samme verktøy som de fleste samarbeidspartnerne våre bruker for å sjekke medlemsskapet, nemlig:

www.bmwccn.no/medlemssjekker 

Skriv inn ditt medlemsnummer og etternavn så kommer det opp status på medlemsskap.

Om noen går og lurer på å fornye nå så setter vi pris på om dere gjør det en av første dagene, vi sender listen over de som skal ha kort til trykkeriet onsdag neste uke.

Etter det skriver vi ut og ordner kort manuelt.

 

Update 24/2-15:

Kort ble bestilt onsdag 11/2-15 og skulle vært utsendt nå. Men det er forsinkelser i trykkeriet, og vi kan ikke gjøre annen en å vente..De blir sendt ut så snart de er klare! Alle som betaler/ melder seg inn etter den 11/2 får tilsendt kort som vi lager manuelt.

 

Mvh Styret i BMW Car Club Norway