[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 136: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 136: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
BMW CCN FORUM • Se emne - Sommerbil til min mor. 02/E21/E30++

Sommerbil til min mor. 02/E21/E30++

Sommerbil til min mor. 02/E21/E30++

Innlegg rolfi » 03 Jun 2014

Hei.

Min mor vil gjerne ha en BMW veteran som sommerbil når hun er hjemme i Trøndelag. En måned eller to i året.
Rød E21 eller 02 er å foretrekke, men andre biler og farger kan sikkert gå greit det også, om resten av bilen er "riktig".
Bil som er veteran til neste år, kan også gå greit. Så opp til 85 modell.

En bil i Trøndelagsområdet eller Rogaland hadde vært mest praktisk, da hun kan sende slektninger eller meg ut for å se på og evt. kjøpe den. Meen andre plasser i landet kan gå greit det også, om bilen er bra. Bilen vil stå innelåst i et tørt rom i en låve ombygd til billagringslokale når hun ikke er der oppe. Det vil bli foretatt teknisk vedlikehold og en liten kjøretur i ny og ne når hun ikke er der, sånn den ikke står i stykker.

Hun er en trygg sjåfør, og bilen kommer ikke til å ende opp rundbulket og ripete. Jeg hadde ikke vært redd for å latt henne kjøre noen av mine biler.
Det å finne "riktig" eier til en bil man bryr seg om er iallefall for min del viktig. Å vite at bilen ikke ender opp som et forsømt, rustent og bulkete vrak, som ikke har sett vedlikehold på årevis. Jeg kan forsikre om at det kommer den aldri til å gjøre.

Det er derfor viktig at den er bra for rust og ikke er en prosjektbil. Jeg vil ikke bruke min årlige ferieuke der oppe til å skru på et gammelt skrell av en prosjektbrakke. Det gjør jeg hele resten av året :P

Prisklasse opp til ~30 000kr. Det kan strekkes noe om hun liker bilen veldig godt :)

Kriterier:
-MÅ ha manuellgir
-Må være i grei teknisk stand
-Må være bra for rust
-Må ikke være så veldig stor
-Mest mulig original. Ikke rakrør, stanceworks-senk, 10x15" felger med 185 dekk osv.

Med de kriteriene er det vel helst E21 med firer som er mest aktuelt, eller en veldig tidlig E30. E12 og E28 tror jeg kan bli i største laget, men det kan kanskje være aktuelt det også. Har bilen servo, er det et enormt pluss, men ingen krav.
Formann BMW CCN Rogaland
E12, E21, E28, E32, E34
Brukerens avatar
rolfi
 
Innlegg: 73
Registrert: 15 Feb 2006
Bosted: Ålgård
Medlemsnummer: 8147
Kjøretøy:

Gå til Biler ønskes kjøpt

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron